Jarenlange ervaring in het inkoop- en aanbestedingsvak vormt de basis van Mentiz. We hebben veel ervaring met aanbestedingstrajecten in verschillende branches. Deze ervaring gebruiken we graag om u te helpen en te begeleiden in de ingewikkelde materie rondom dit soort specialistische trajecten. We stellen ons graag aan u voor!

Even voorstellen: Peter Tiesema

De zorg is en blijft een bijzonder wereld vol mooie uitdagingen. Al meer dan 30 jaar mag ik opdrachtgevers in deze branche ondersteunen in hun taakstelling. Daar ben ik trots op.

De jarenlange ervaring in de publieke sector breng ik dan ook graag in. Als specialist in het inkoopvak. Maar ook de inbreng van inhoudelijke deskundigheid, aanbestedingsrecht, beleid en contractmanagement. Resultaatgericht de gewenste doelen te halen zit in mijn wijze van werken. Binnen een team, zelfstandig of als projectleider en waar het kan pragmatisch. Niet denken in problemen, doch in oplossingen hoe het wel kan!

Soms met een innovatief idee of duurzame oplossing, maar altijd op maat voor de opdrachtgever.

De uitdaging, het samenspel tussen mensen, de ambtelijke en bestuurlijke culturen en het stimuleren van resultaat gericht werken en focus daarop, maakt voor mij elk project/proces in de zorg tot iets moois.

Mijn integriteit, onafhankelijkheid en positieve inzet staan niet ter discussie en zijn gegarandeerd.

Waar mijn passie voor de zorg vandaan komt? Ik ben er niet alleen geboren, maar heb er ook mijn HBO-studies tot medisch analist, röntgenlaborant en medisch nucleair werker afgerond. Vanuit het management in de zorg lang geleden de stap gemaakt in het inkoopvak en het aanbestedingsrecht en bijbehorende opleidingen, gevolgd door verbreding van mijn portfolio op vele terreinen.

Even voorstellen: Karl Muusse

De combinatie van projectmanagement, adviezen geven, goed juridisch handwerk en praktisch commercieel resultaat boeken blijf ik mooi vinden. Weten hoe de regels in de praktijk toegepast kunnen worden. Vanuit de ervaring hoe de specifieke markt werkt. Opdrachtgevers helpen ontdekken hoe het wél kan, in plaats van roepen wat niet mag.
Dat is wat opdrachtgevers waarderen.

Mooie aanbestedingsprojecten starten of opdrachtgevers helpen in hun zakelijke relaties. Vaak met een nieuw team samenwerken, hartstikke leuk en afwisselend. Geen enkel project is dan hetzelfde. Bakken werk in korte tijd kunnen wegzetten en toch ontspannen blijven. Humor in het team helpt dan altijd. Het geeft het team ook vertrouwen dat het goed komt. Ook al zijn de uitdagingen regelmatig serieus.

Uitdagend is dan ook om naar achterliggende bedrijfsprocessen en de organisatie te kijken: kan dat beter en efficiënter? Ik voel de verantwoordelijkheid om de klant meer te brengen dan hij of zij verwacht.

Mijn achtergrond? Ik heb bedrijfskunde gestudeerd op de Koninklijke Militaire Academie en op de Technische Universiteit Twente. Later nog Nederlands Recht en Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Leiden. Het inkoop- en aanbestedingsvak heb ik uitgeoefend bij de Koninklijke Luchtmacht, het NIC en Yacht.

Even voorstellen: Marco van Dijk

In het onderwerp doelgroepenvervoer komt de unieke jarenlange samenwerking tussen Karl, Peter en Marco samen.

Marco ondersteunt al jaren overheden, zorgaanbieders, zorgverzekeraars en kennisorganisaties. Al meer dan twintig jaar stelt hij zijn kennis en ervaring voor zijn opdrachtgevers beschikbaar bij het evalueren en ontwikkelen van beleid, het inkopen van vervoersopdrachten en het beheren van deze overeenkomsten.

Marco combineert als specialist zijn inhoudelijke kennis met vooruitdenken en zoeken en vinden van pragmatische oplossingen voor de uitdagingen van zijn opdrachtgevers.

Al meer dan vijf jaar werkt Marco hierbij samen met Karl en Peter waarbij zijn kennis van doelgroepenvervoer en mobiliteit aangevuld moet worden met hun kennis van inkoop- en aanbesteden en het sociaal domein.

Sinds 1 januari 2022 is deze samenwerking onder de paraplu van Mentiz.